Start små og din rigdom vil få større

Vi har alle hørt sætningen, “Du skal starte et sted.” Intet kunne være mere sandt at skabe velstand i dit liv. Nogle gange kan tanken om at blive velhavende virke så overvældende, at vi ikke ved hvor man skal begynde. Efter alt, hvis vi op til vores øjne i gæld eller knap gør det, hvordan kan vi overhovedet tænke på at få velhavende?
Begynde i det små. Dette er en af de største rigdom skaber vaner. Hvis et egetræ kan foråret frem fra en minimal agern, kan et penge træ helt sikkert vokse fra en lille smule af seedkapital. Start lille kan arbejde i to måder at generere velstand: spare små mængder og investere små mængder.
Lad os starte med besparelser slutningen af ligningen. Hvis du bruger lige eller mere end din indkomst hver måned (og de fleste mennesker er), skal du langsomt sænke dine udgifter. Det er lettere end det ser ud – bare begynde i det små. Hver måned, skal du vælge en måde hvor du vil formindske dine udgifter. For eksempel, hvis du gå ud for at spise en gang om ugen, skal du se hvis du kan skære det ned til bare én eller to gange om måneden. Du gemmer en hel masse? Lol Men du gemmer, og det er vigtigt. Det er også vigtigt, at du ikke bruger mere i et andet område af dit liv til at “gøre” eller Beløn dig selv for at bruge mindre i dit valgte område. Hvis du bruger mindre konsekvent hver måned, vil du i sidste ende begynde at gøre fremskridt. Denne rigdom skaber vane vil hjælpe dig med at udvikle din rigdom, langsomt, men konstant.
Den store ting om at bruge mindre hver måned er, at resultaterne er kumulative. Lad os sige den første måned du beslutter dig for at spise ude halve så meget som du normalt gør, sparer dig $20 om måneden. Den anden måned, du beslutter dig at tilbringe mindre på underholdning ved at skifte fra din premium kabel service til den billigere service. Denne switch sparer dig $10 om måneden, plus du Gem $20 fra at gå at spise mindre. Du gemt alt $30 den anden måned, og $20 den første måned – det er $50 i blot 2 måneder. Nu, lad os foretage det yderligere. Hvis du var at reducere dine udgifter ved $15 hver måned (skære en ekstra $15 udgifter hver måned), ved udgangen af året ville du have sparet $1.170!
Hvis du har fået tusindvis i gæld truende over dit hoved, $1.170 kan ikke virke som meget, men du er nødt til at starte et sted. Start små og er tålmodigt metodisk er bedre end aldrig starter på alle! Plus, hver måned dit niveau af besparelser øger indtil din lille start bliver en gigantisk flodbølge af besparelser. Dette vil hjælpe dig med at komme ud af gæld hurtigere og begynde at opbygge din rigdom. Når du begynde at spare, selv i små mængder, vil du have gennemført en anden stor rigdom at skabe vane!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.