Voksen Brandmand Kostume – Praktisk og moderigtigt

Voksenbrandmandskostumet er et praktisk, men realistisk kostume. Kostumet indeholder en brun jakke og overalls med røde støvler. Den er lavet af bomuld, letheroid og polyester og har bronzekroge samt arbejdslommer. Ærmerne og bunden er fremhævet med reflekterende sølv. Et brunt hylster er fastgjort til jakken med Hook and Loop fastgørelseselementer. Rødtippede støvler kan justeres.

Dette rød-sorte brandmandskostume er afgørende for Halloween. For sjov inkluderer den langærmede jumpsuit i plastik en batteridrevet ventilator. Du kan også vælge at bære Smiffys Fireman Adult kostumet, som er en mindre, mandlig version. Fever Range tilbyder også Fever Fireman Adult Costume og Icons Model Fancy kjole.

Du kan også lave dit eget kostume til en brandmand. For at lave dit kostume kan du bruge materialer kilde fra dit hjem. Nogle af materialerne kan genbruges, når de er lavet. En sort kjole skjorte er påkrævet. Det skal være længere end normalt. Hvis du deltager i en natlig begivenhed, kan du bære tøj nedenunder. Disse kostumer er også et godt valg for offentligheden. Disse kostumer får dig til at føle dig som en sand helt, så sørg for at få en sort kjoleskjorte, der er behagelig for din krop.

Leg Avenue Adult Fireman kostume er både moderigtigt og praktisk. Kostumet har store seler og reflekterende bukser. Kostumet kommer i størrelserne Medium til Extra Large. Kostumet vil blive afsendt inden for 1-2 hverdage. Leg Avenue Adult Fireman-kostumet er det ideelle valg til professionelle brandmænd! Du har fundet det perfekte voksen brandmandskostume! Det perfekte kostume til din næste fest er her.

En EMT eller politibetjent er også muligheder for Halloween kostumer. Disse offentligt ansatte bliver ofte bedt om at hjælpe med at slukke brande. At kombinere disse to typer kostumer kan gøre et fantastisk Halloween kostume! Du skal sikre dig, at alle striber er konsistente i hele kostumet. Du kan afslutte looket ved at tilføje gul gaffatape eller seler. Du er klar til at gå!