Websteder, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere

Du har mange fordele ved at købe nu og betale senere websteder. Disse websteder er især nyttige for dem, der ikke har nok penge eller er bekymrede over deres kreditvurdering. Du kan købe den vare, du ønsker, og derefter betale den over tid. Du behøver ikke betale renter på de første fire betalinger. Disse websteder godkender din konto med det samme, så du behøver ikke vente i dagevis på at foretage betalingen.

Et kreditkort er den bedste måde at købe noget online på. Alle større kreditkort og betalingskort accepteres på disse websteder. Zip kan føjes til Apple Pay og Google Pay. Klarna er den mest kendte af de mange hjemmesider, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Det har over 2.000 butikker over hele kloden. Du skal blot besøge Klarnas websted for at ansøge. Når du har registreret dig, kan du købe varen i en deltagende butik og vælge din betalingsmetode.

En anden mulighed er Afterpay. Når du har oprettet en konto, vil du være i stand til at linke et debet- eller kreditkort. Afterpay kræver ikke kreditkontrol, men du skal være forsigtig med, hvordan du betaler dine regninger afbetaling med sparxpres, ellers kan du blive opkrævet et forsinket gebyr. Klarna, som er et køb-nu-betal senere-websted, er en anden god mulighed. Klarna giver dig mulighed for at opdele betalinger uden forsinkede gebyrer. Klarna er partner for millioner af detailhandlere, herunder Amazon.

Fingerhut er et andet populært websted, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Det er nemt og hurtigt at anvende. Før du kan udfylde ansøgningen, skal du oprette en konto. Efter godkendelse vil du være i stand til at bruge din konto til at foretage køb via webstedet. Fingerhut giver dig mulighed for at betale varerne i rater. Det er vigtigt, at du betaler dine regninger til tiden for at undgå forsinkede gebyrer. Fingerhut tilbyder gode tilbud på en række forskellige planer.

Seventh Avenue, Progressive Leasing QVC, Stoneberry og Fingerhut er de mest populære websteder, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Disse websteder tilbyder fleksible betalingsmuligheder online. Du bør dog kontrollere din kredithistorik, før du køber noget. Disse websteder er ideelle til dem med dårlig kredit. De kan dog også hjælpe folk med lav kredit score til at forbedre deres kredit score. Du kan nyde de fordele, der følger med at betale til tiden og uden renter, når du bruger et køb-nu-betal senere-websted.

Splitit er en anden mulighed. Splitit er en lignende teknologi som AfterPay og giver dig mulighed for at opdele betalinger i flere månedlige rater. Splitit vil være tilgængelig, når du handler online. Du vil derefter være i stand til at betale resten på et senere tidspunkt, hvilket øger din købekraft. Splitit har mange fordele, der giver dig mulighed for at købe mere, end du nogensinde troede var muligt.