Arbejder hjemme: Drømmen og virkeligheden

Alle drømme om arbejdet i hjemmet. Ingen sidder i trafik vejrtrækning bil udstødning. Vågne op og begynde at arbejde når nogensinde du vælger. Arbejde i din pyjamas. Gør kun interessante opgaver, som du nyder. Tag en pause, når du har lyst. Lyder for godt til at være sandt.
Virkeligheden er, at det første, mange mennesker, der arbejder hjemme ønsker er at tjene nok penge til at leje et kontor væk hjemmefra.
Hvorfor? Fordi når du arbejder hjemme, er du altid på arbejde. Dine arbejdstimer kan ende på 5:00, men din computer, dit skrivebord, og alle de uafsluttede opgaver er der altid. Dit hjem bliver omdrejningspunktet for problemerne og stress på arbejde.
Din chef er ikke der du Placer markøren, men gæt hvad? Du har nu en endnu mere stern Tugtemester lording over din hvert øjeblik – dig selv. Hvis det skal lykkes arbejder hjemme skal du have selvdisciplin, lave din egen tidsplan, og holde fokus.
Selvom du kan klæde løs og afslappet, ønsker du sandsynligvis ikke at arbejde i din pyjamas. I virkeligheden, kan en morgen ritual hvor du “få klædt for arbejde” være lige hvad du har brug at motivere dig selv at begynde at arbejde.
Har din egen virksomhed? Alle virksomheder har nogle opgaver, der er udfordrende og interessante, og nogle der er kedeligt og trættende. Hvis du arbejder alene hjemme i din egen virksomhed, gætte, hvem der skal gøre de kedelige og trivielle opgaver.
Er du en telecommuter? Når du arbejder på selskabets kontor, alle kan se og forstå hvorfor du hvor stand til at udrette meget. Det er et resultat af normale organisatoriske uorganiseret og forstyrrelser. Men når du arbejder i hjemmet, din chef og kolleger mener, at alt går glat. Hvis du ikke fuldføre opgaver til tiden, det er ikke fordi du var nødt til at arbejde gennem komplikationer og problemer, det er fordi du brugte dagen ser sæbeoperaer på TV.
Selv om du kan deltage i nogle af møderne på arbejde, kender alle den virkelige organisatorisk kommunikation sker på vandkøleren sladder sessioner. Og gæt hvem er får skylden for alle afdelinger screw-ups og arbejdet bliver forsinket. Den person, der ikke er der til at forsvare sig selv.
Det er ikke kun din chef og kolleger, der mener, at du ikke arbejder, men familie og venner også. Hvis du er hjemme, du ikke rigtig fungerer, så du har masser af tid til at gøre gøremål, løbe ærinder, babysitte og chatte med besøgende.
Selvom du kan have nogle fleksibilitet i arbejdstiden, vil du finde, at opretholde en regelmæssig tidsplan og rutine er meget vigtige for din produktivitet. Det giver forudsigelighed til dine venner og familie, så de forstår, når du kan blive kontaktet, og når du ikke kan afbrydes.
Alle drømmer om at arbejde hjemme, men en stor procentdel af dem, der forsøger ikke lykkes. Hvorfor de ikke? Fordi arbejder i hjemmet kræver en egnet til arbejde i hjemmet job, et hjem egnet til arbejde i en arbejdstager med stærk selvdisciplin og en chef, der veed at administrere telecommuting ansatte effektivt. Desværre, dette er en sjælden kombination.
Copyright(C) Bucaro TecHelp.
Tilladelse til den under artikel at videresende, genoptryk, distribuere, bruge til ezine, nyhedsbrev, hjemmeside, tilbyder gratis bonus eller del af et produkt til salg så længe ingen ændringer og forfatterlinjen, copyright, og den ressource boksen nedenfor er inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.