Fakta om oplagring din handel viser udstillingen

Logistik funktionen spiller en afgørende rolle med at sikre vellykket overførsel af handelen show udstille egenskaber ind og ud af handelen show udstille hus. Afdelingens primære rolle er at lageret kundens egenskaber, træk og belastning ud udpegede handel Vis trade show udstiller for forsendelse Vis websted, modtage kundens egenskaber i anlægget, inspicere kasser for skader og returnere egenskaber til lagerstedet til opbevaring.
Lagerpersonalet registrerer kasse indhold og arbejde tæt sammen med projektets ledelse, produktion, og Shipping for at oprette og opdatere kasse opgørelser samt bekræfte kasse count på leverance anmodninger, forsikrer alle komponenter er trukket for leverance. Lageret sørger også for, at alle komponenter og vender tilbage i god stand. Som den sidste linje i forsvaret bliver lagermedarbejderne den endelige kontrol og balance i vellykket flytning og vedligeholdelse af kunden egenskaber til og fra Vis websted.
Andre lager funktioner omfatter støtte til produktion i den sikker bevægelighed for kasser i anlægget under in-house trade show udstille anlæg, renovering af kunden egenskaber og mærkning og korrekt opbevaring af nye egenskaber.
Afdeling processer
Specifikt, opfylder lagerstedet, der følgende ansvarsområder:
· Fastholde kasse lagerdata, herunder crate indholdet, størrelse og vægt.
· Spore bevægelser af egenskaber og ud af anlægget, sikrer, at egenskaben returneres komplet og ubeskadiget.
· Effektivt og sikkert gemme kunde egenskaber for at minimere unødvendige håndtering og garantere sikkerheden af kasse indholdet.
· Løbende kommunikation med projektstyring, produktion og levering afdelinger at forsikre nøjagtig og rettidig bevægelse af egenskaber i og uden for messe udstiller facilitet.
Hvad Trade show udstillingen House behov fra klienten
For at vedligeholde ejendommen, alle trade show udstille huse kræver et grundlæggende niveau af detaljer fra din virksomhed, herunder:
· Ved at udarbejde et detaljeret datablad vedrørende de eksisterende egenskaber nødvendige for hver begivenhed at forsikre at alle nødvendige egenskaber er trukket og pakket.
· At levere oplysninger om yderligere elementer, der vil blive fremsendt til trade show udstille lagersted til skibet, herunder selskab litteratur, giveaways, AV udstyr, klientprodukter mv. vil hjælpe trade show udstille house forberede ordentlig dokumentation, bestemme den mest omkostningseffektive metode til emballering og sikre, at alle relevante elementer skib til showet.
· Identificere lister over eventuelle yderligere klient egenskaber, der vil vende tilbage til messe udstiller hus, der ikke var en del af den oprindelige overførsel, giver mulighed for ordentlig indgående dokumentation og forberedelse til opbevaring.
· Giver en vis skema for at lageret til at forudse kundebehov shipping og planlægge arbejde i overensstemmelse hermed.
Kundefordele
Ved at arbejde i partnerskab med din handel Vis udstille house, kunden kan realisere øget værdi herunder:
· Nemmere vedligeholdelse af kasse lagerdata, giver mulighed for mere præcise fragt citater.
· Korrekt pakning af Messe udviser egenskaber på lastbiler til at minimere spildplads og spar på fragtomkostninger.
· Minimal håndtering af ejendom, at skabe arbejdskraft omkostningsbesparelser for kunden.
· Korrekt håndtering og rettidig tilbagevenden af kunden egenskaber, der ledsager messen udstiller leverance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.