Bygning, Remodeling eller spejlvende en ny hjem-Insider-oplysninger

Når det kommer til remodellering, investere i, eller “flippe” huse er en masse ting at tage i betragtning. For den nye fyr, kan det hurtigt blive en overwhlming proces, og du kan nemt miste mony af din er nu omhyggelig /

Her nogle tips hvis du ønsker at RemodelFlip huse (Køb et hus ordne det og derefter videresælge det til fortjeneste)

Hvis du er til real estate investering så du har højst sandsynligt været tanker om tanken om at købe og sælge huse. Jeg har gjort det i temmelig lang tid og her er nogle tips til dig.

1. Hvis du ikke ved noget om byggeri så jeg varmt anbefale du hyre en generel entreprenør (GC). En velrenommeret entreprenør vil møde dig på stedet og ser på emnet ejendom. Du bør kunne få nogle vurderinger af reparation. Sørg for han/hun er licenseret og forsikret. Få en kopi af hans entreprenører licens. Absolut ikke prøve at gå ind i det tænker du få alt gjort dig selv i 4 uger på et budget på $10,000.00

2. Når arrangere din finansiering med en långiver beder om en interesse kun lån for 1 år. Din betaling vil blive lavere. Hvis en eller anden grund det tager længere tid end et år at sælge huset kan du tilmelde endnu et år. Kontroller, at du bekræfter dette med din bank.

2. Sørg for at du regne dit transporterer koster i dit lån. Ved at gøre dette vil du have finansieret betalingerne og kunne trække fra banken, når en betaling skal ske. Beløbet, du kan medtage vil variere afhængigt af lånet til værdi (LTV)

Dette vil holde dig fra at gå ud af lommen for et par måneder. Forhåbentlig vil ejendom sælge.

3. Når du har modtaget estimatet fra kontrahenten tilføje omkring 3-5% til det. Jeg foreslår ikke, at din entreprenør forsøger at snyde dig. Faktum er alle budgetter (Hvornår flipping huse) køre. Så regne det op foran så du ikke er overrasket over i sidste ende.

4. Ring til dit forsikringsselskab komme præmiebeløbet og tilføje disse numre til dit lån. Når betalingen er forfalden drage af lånet.

5. Sørg for at du finde nytte udgifter. Tage hensyn til sæsonen og typen af utilities ejendommen har. Du skal muligvis tilføje mere eller mindre afhængigt.

6. kraftigt vurdere markedet hvori du investerer. Gør dit hjemmearbejde og se, hvad andre egenskaber, der sælger for. Alt for mange gange ser jeg folk komme ind i denne forretning, ikke figurerer i alle, at der er og derefter prøve at sælge mere, fordi de har overskredet budgettet.

Har alle dine tal sammen.

7. gå til job hver dag eller mindst hver anden dag. Hvis du ikke har tid til at gøre dette… derefter ikke at spejlvende huse. Uanset om du laver arbejde eller en GC, vil projektet gå mere gnidningsløst, tættere til budget og være afsluttet til tiden. Hvis du bruger en GC er bydende nødvendigt. Han eller hun vil bruge din udtalelse dagligt.

8. altid installere nye apparater.

9. udvælge alle dine farver ud før du begynder. Skrive dem alle ned og sørg for din GC har en kopi. Det er afgørende at få arbejdet gjort til tiden. Hvis noget behov for særlige bestilt vil du vide det på forhånd. Ikke at nævne, hvis du skal være tilgængelig for en slags nødsituation… alle kan stadig fortsætte arbejdet.

10. giver mulighed for en rimelig tidsramme. Tage i betragtning ferier og vejr. Ikke narre dig selv. Være realistisk. Forvent ikke nogen til at arbejde på juledag, medmindre du er.

Jeg har haft god flips og dårlige. Hver flip har haft en overraskelse. Med min seneste, stødt jeg over 200 flagermus i taget. Det kostede mig $1.800 at få dem fjernet og jeg har ikke denne udgift regnede ind i budgettet.

Du har nogensinde vendt et hus. Hvis det er tilfældet venligst share.

For din succes,

Sean

Kontroller, at du ser på bygningen hjem tjekliste. Dette er et must have værktøj overvejer at bygge et nyt hjem.

Ønske jer bedst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.