Ansøger om købmand Services konto den nemme måde

Før der ansøges om et købmand services konto, er det vigtigt at forskning de forskellige købmand konto udbydere for at undgå at betale for meget eller underskrive med en skruppelløs selskab.

I søger en erhvervskonto service, overveje priser, integritet og kundeservice.

• Merchant konto satser og gebyrer

Være sikker på at du forstår alle de priser og gebyrer opkrævet af handelsskibe konto udbyder. De normale omkostninger omfatter månedlige gebyrer, lavpris, transaktionsgebyrer, ansøgningsgebyr, udstyr og installation gebyr.

Månedlige gebyrer er normalt omkring $25, men det kan variere ifølge på hvorvidt du opfylder dine mindste månedlige transaktioner. Kalkulationsrenten er en procentdel, der er taget fra et salg, som købmanden betaler til dækning af transaktionsomkostninger og risikoen. Den sædvanlige diskonteringssats er 1,5-3,5%.

Transaktionsgebyret er et fast gebyr opkræves for hver enkelt transaktion, generelt overalt fra 20 cent til $1,00. Ansøgningsgebyret, hvis der er én (nogle købmand konto udbydere ikke opkræve dem), er gebyr for at åbne en købmand konto.

Udstyr og installation gebyret dækker udgifter til installation af software. Det kan være gratis, eller det kunne koste som meget som $1.200 eller mere, afhængigt af om behandlingen er batch eller real-time. Omkostningerne for POS-klienter afhænger af den model, du køber, men kan variere fra $500 til $1.500.

• Vælg kun velrenommerede Købmand Kontotjenester

Du bør overveje ry for tjenesten købmand konto.

Hvad man skal kigge efter, når du søger efter en købmand konto:

• Pas på handelsskibe tjenesteudbydere, der har vildledende annoncer tilbyder ting som “gratis erhvervskonti” eller “laveste priser garanteret.” Læs med småt på hjemmesiden for at finde ud af, hvad de virkelig tilbyder.

• Det er et dårligt tegn, når alle opkald, du foretager i virksomheden er besvaret af en maskine.

• Pas på tjenester, der gør brug af gratis domæne eller den gratis web-hosting-tjenester-købmand konto. Hvis de ikke har råd til et domænenavn, hvordan er de i erhvervslivet?

• Vær forsigtig af udbydere, der kan besvare dine spørgsmål.

• Undgå erhvervskonto websteder, der ikke post priser og gebyrer på deres websted.

• Bruger internettet til at finde anmeldelser af erhvervskonto virksomheder og tage til efterretning af alle utilfredsstillende bemærkninger

• Være helt sikker på, at din valgte købmand konto tjeneste giver pålidelig kundeservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.